Men’s Collection

Kralen armband heren van Klein Geluk

In deze webshop kun je eindeloos mixen en matchen. Hier vind je altijd de nieuwste trends en kleuren, maak je outfit compleet met onze handmade bracelets. De kralen armband heren uit de Men’s Collection zijn verdeeld in verschillende categorieën.

De Musthave Collection bestaat uit de basic kralen armband die makkelijk te combineren is. De Exclusive Collection bestaat uit armbanden gemaakt van exclusievere kralen. De Limited Editions bestaat uit kralen armbanden waarvan er maar enkele stuks op voorraad zijn, unieke exemplaren dus. De Skulls & Rocks Collection; net even anders zijn deze armbanden, een stoere aanvulling. De Small Bracelets Collection zijn gemaakt van 8 mm kralen natuursteen, makkelijk en goed te combineren naar je eigen smaak.
Genoeg keuze in het ruime, kralen armband heren, assortiment van Klein Geluk.

Armbanden zijn de accessoire van dit moment. Combineer de armbanden uit de verschillende collecties en maak een statement. Geef je outfit net dat beetje meer en wissel af. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen!

Twee keer per jaar worden er nieuwe collecties gelanceerd, de lente/zomer en herfst/winter collectie. Tussen deze collecties door worden er ook nieuwe armbanden toegevoegd in de webshop. Houd de social media kanalen van Klein Geluk in de gaten. Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte.