Musthave Collection

Basic dames armbanden

Deze dames armbanden collectie is makkelijk te combineren met een aantrekkelijke prijs!

Al deze armbanden worden verpakt in een mooi milieuvriendelijk FSC®-gecertificeerd zwart sieradendoosje van gerecycled karton. Daarnaast wordt bij iedere armband een kaartje meegeleverd waarop de werking van de steen beschreven staat. De perfecte dames armband voor jezelf of om cadeau te geven!
De dames armbanden zijn verkrijgbaar in twee maten; Small 17,5 cm en Medium 18,5 cm. Heb je een andere maat nodig? Stuur dan een mailtje naar info@kleingeluk-jewellery.nl en we maken de gewenste armband op maat.

Naast de Musthave Collection, kun je ook een kijkje nemen in de Exclusive Collection. Hier vind je armbanden gemaakt van exclusievere kralen. Of benieuwd naar de Limited Editions? Hier scoor jij misschien wel je armband waarvan er nog maar enkele op voorraad zijn, unieke exemplaren dus. De Small Bracelets Collection zijn gemaakt van 6 mm kralen natuursteen, makkelijk en goed te combineren naar je eigen smaak.

Twee keer per jaar worden er nieuwe collecties gelanceerd, de lente/zomer en herfst/winter collectie. Tussen deze collecties door worden er ook nieuwe armbanden toegevoegd in de webshop. Houd de social media kanalen van Klein Geluk in de gaten. Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte.